2012. december 1., szombat

Jaj

Nem.
De.
Nem.
De.

- Nézz tükörbe. Hányás. Rossz ötlet.

Nem.
De.
Nem.
De.

- Még ha biztos is lennél. Ha nem félnél attól, hogy csak ennyi. Vagy attól, hogy megbánod, rémesen nagyon. Rossz ötlet.

Nem.
De.
Nem.
De.

- Nézz tükörbe. Hányás. Rossz ötlet. Nézz tükörbe, és mondd meg, szerinted ki az, aki bármit is látna benned. Oh. Ugyan. Rossz ötlet.

Nem.
De.
Nem.
De.

- Még ha biztos is lennél. Ha nem félnél attól, hogy csak ennyi. Vagy attól, hogy megbánod, rémesen nagyon. Rossz ötlet. Mert sok mindent meg lehet bocsátani, de az ilyesmi azért a tavalyinál is jobban fájna. Egyébként is. Hülye vagy?

Nem.
De.
Nem.
De.

- Nézz tükörbe. Hányás. Rossz ötlet. Nézz tükörbe, és mondd meg, szerinted ki az, aki bármit is látna benned. Oh. Ugyan. Rossz ötlet. Mondanám, hogy "majd ha kikoplaltad a lelkedet is és feleennyi se leszel, akkor talán, mert akkor úgyis mindegy lesz már, egyrészt, mert teljesen érzéktelen leszel ilyen téren, másrészt, mert a csontod átszúrja a bőröd, vér vér vér, ennyi" - de megígérted (vagy olyasmit csináltál), hogy nem fogsz nemenni. Úgyhogy, olyan opció nincs. Esetleg egy kis csalással. Az a minimum élet. Mindegy. Hülye vagy. Minek gondolsz erre? Rossz ötlet.

Nem.
De.
Nem.
De.

- Még ha biztos is lennél. Ha nem félnél attól, hogy csak ennyi. Vagy attól, hogy megbánod, rémesen nagyon. Rossz ötlet. Mert sok mindent meg lehet bocsátani, de az ilyesmi azért a tavalyinál is jobban fájna. Egyébként is. Hülye vagy? Ez nem kérdés. Hülye vagy. Értelmetlen lépés lenne.

HAGYD ABBA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése